SINOPSIS

Volt Kunc, homofob, ostaje paralizovanih glasnih žica usled zlosrećnog udara. Deo terapije su časovi pevanja kod njegovog komšije koji je otvoreni transeksualac.
Može li homofobični, bivši bezbednjak da nađe sreću u učenju pevanja kod muškarca odevenog u haljinu? To je glavno pitanje u ovoj komediji-dramil. Penzionisani radnik obezbeđenja (Robert De Niro), duboko konzervativan i zadrt, doživljava težak moždani udar. Lekari mu prepisuju ekstenzivni program fizičke terapije kada bude otpušten iz bolnice, uključujući i časove pevanja, koji bi trebalo da mu pomognu da povrati svoju moć govora. Ispostavlja se da u komšiluku živi instruktor pevanja, te se bivši čuvar prijavljuje na časove, a onda otkriva da je njegov nastavnik upadljivi transvestit koji čeka operaciju promene pola (Filip Sejmur Hofman). U filmu koji je po svom scenariju režirao Džoel Šumaher, igraju i Rori Kohran i Bari Miler, kao i Vilson Džermejn Heredija i Dafni Rubin-Vega, koji su prvi put privukli pažnju javnosti na sebe u brodvejskom mjuziklu „Stanarina“.

Fotografije

Bez maneBez maneBez maneBez maneBez maneBez maneBez maneBez maneBez maneBez maneBez maneBez maneBez mane

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.