poster

Smrtonosni dug

Target of Opportunity (2005)

akcioni, dramski | Bugarska
Reditelj: Danny Lerner

Ocena: 3.8/10

SINOPSIS

Jim Jascobs (Dean Cochran) i Nick Carlton (Todd Jensen) prijatelji su iz djetinjstva koji su se zajedno pridružili CIA-i. Na zadatku u Čečeniji, kada su milicijske snage zaskočile njihov tim, jedino Nick i Jim uspijevaju izvući žive glave. Danas, pet godina kasnije, oni više nisu u službi američke agencije, no kada Jim primi poziv tajanstvene žene da se Nick nalazi u zatvoru na Balkanu zbog trgovine oružjem, on kreće osloboditi svog starog prijatelja. Ono što ne zna je da CIA ima skriveni plan za njega.
„Smrtonosni dug“ klasični je primjer akcijskog žanra B produkcije koji u mnogočemu nadmašuje razvikane i bogatije holivudske pandane. Poznati producent Danny Lerner ovog puta našao se na redateljskoj stolici i snimio triler kojemu se nema što zamjeriiti. Najveće iznenađenje filma su glumci kojima su pripale glavne uloge - Dean Cochran i Todd Jensen, te se teško oteti dojmu da njih dvojicu, uz malo sreće, čeka veća glumačka karijera.

Fotografije

Smrtonosni dug

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.