SINOPSIS

Zovu ga „Zgodni“ Hari Svini. U 52. godini, veteran iz Vijetnama je sada zgodan sredovečni muškarac. Svi vole Harija, električara koji voli da peva, ali, iz nekog razloga, ne želi da se zbližava sa ljudima. Odavno se razveo, ima sina kojeg retko viđa i, mada već dugo flertuje sa kelnericom iz lokalne kafeterije, izgleda da mu je suđeno da bude samac.
Jednog dana, Harija poziva bivši drugar iz mornarice, Tom Keli, koga nije video 35 godina. Na samrtnoj postelji i uplašen da će otići u pakao, Keli ubedi Harija da traži oproštaj u njegovo ime od druga koga su davno izdali, Dejvida Kejgana. U početku, Hari ne želi da ima ništa sa Kelijem, Kejganom i ostacima svoje tmurne prošlosti. Ali, krivica i sećanja nateraju Harija da popusti i odveze se na istočnu obalu da poseti svoje stare drugove.
Suočavajući se sa ostalom trojicom drugova koji su učestvovali u davno počinjenom zločinu, shvata kako je svaki od njih na svoj način izašao na kraj s krivicom. Nabusiti Rims se krije iza moralnih pridika i finansijskog uspeha. Intelektualac Porter je prekinuo sve veze sa svojom nasilnom prošlošću u vojsci. Suptilni Gefard se okrenuo Bogu.
Iako su svi ostarili, nejasno je da li je bilo ko od njih zaista pronašao iskupljenje. Kako Harijevo putovanje odmiče, dve misterije sa postepeno razotkrivaju: šta se zapravo desilo te noći pre 35 godina i šta je to značilo Hariju i kako je uticalo na njegov život. Ispostavlja se da samo suočavanjem sa događajima iz davne prošlosti i konačno, suočavanjem sa samim Dejvidom, Hari može da počne da živi normalan život.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.