SINOPSIS

Sjajan američki triler o nestašnom tinejdžeru koji, igrajući se onlajn, postaje pretnja za opštu sigurnost nacije. Davne 1983. gledali smo Metjua Broderika i Alija Šidija u trileru koji se bavio hladnim ratom, superkompjuterima i nuklearnim bombama. Četvrt veka kasnije pred nama je film nastavak filma Ratne igre. U centru filmske priče je srednjoškolac koji vreme provodi igrajući se on line. Nije ni svestan da njegova nova omiljena online igra Ripley služi vladinoj tajnoj organizaciji za otkrivanje potencijalnih terorista. Njegovi potezi u igri alarmiraće paranoične predstavnike vlasti koji su procenili da je mali krajnje opasan. U međuvremenu dečak bezbrižno odlazi na školski izlet, nastojeći da šarmira drugaricu iz školske klupe.

Fotografije

Ratne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrtiRatne igre Kod smrti

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.