Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 8.4/10
(101 glas)

SINOPSIS

Dan, Semin prijatelj iz detinjstva, Bris i njegova devojka Amanda došli su na kraći odmor na Bahame, pa su im Sem i Džered idealni vodiči za krstarenje. Dok su ronili zajedno, Džered otkriva olupinu aviona u kome je krijumčarena droga i pomisli da mu se konačno osmehnula sreća. Dok ga Sem ubeđuje da je previše rizično pomerati ostatke aviona, Bris i Amanda smatraju da je to brz i dobar način za zaradu. Zato se udružuju sa Primom, dobrim poznavaocem lokalnog podzemlja, koji bi trebalo da im pomogne. Bris i Amanda potcenili su Primoa i olako prešli preko činjenice koliko bi on mogao biti opasan. Džered i Sem su jedini koji im sada mogu pomoci.

Fotografije

U plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetniluU plavetnilu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.