SINOPSIS

Ekranizacija jedne od Šeherezadinih priča iz „Hiljadu jedne noći, u bajkovitom ambijentu, na francuski šarmantan način, donosi priču o Ali Babi i njegovim neprijateljima.
Oko 800. godine, svetom su vladala dva moćna čoveka- Karlo veliki na Zapadu i bagdadski Kalif Rašid Paša na Istoku. Uzajamno poštovanje i pokloni održavali su mir.
Jednom prilikom, Kalif je Karlu poslao slona, kao simbol snage, a Karlo mu se revanširao skupocenim krstom, simbolom moći i bogatstva. Ali, na putu ka cilju, usred pustinje, Karlovi izaslanici su mahom pobijeni, a krst nestaje...
U pokolju su pošteđeni samo otac Serafim (Ken Duken) i prelepa Morgijana (Leila Bekti), kći čarobnjaka.
Devojku će na pijaci kupiti pohlepni i zavidljivi Serafim, Ali Babin brat. I tada, u veličanstvenom raspletu, počinje čuvena priča o Ali Babi (Žerard Žuno) i blagu razbojnika.
Prevare, intrige, ljubav, otmice, lukavsta, čuveni Morgijanin ples, začaraće vas i vratiti u detinjstvo...

Fotografije

Ali Baba i 40 razbojnikaAli Baba i 40 razbojnikaAli Baba i 40 razbojnikaAli Baba i 40 razbojnikaAli Baba i 40 razbojnika

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.