Ocena: 5.4/10
Ocena korisnika: 8/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Chaseov otac upravo je osuđen na deset godina zatvora zato što je naštetio ugledu policije lažnim optužbama. Jedanaestogodišnji Chase (N. Whitaker) i njegova mama, Jess (J. Broberg Felt), znaju da je nevin, a da to dokažu pomoći će im očev prijatelj i nadređeni, Harry (R. Macy). Chase je utučen, tjedan dana ne izlazi iz kuće, sve dok dvojica njegovih prijatelja, Jeremy (R. Merrill) i Mac, ne dođu po njega i silom ga odvuku na bazen. Tamo počinje njegova najveća i najopasnija pustolovina u životu...
Iako je film namijenjen prvenstveno djeci, glavni su junaci jedanaestogodišnjaci, priča je dobro smišljena i napeta i za "odrasli" krimić, a među glumcima se prvenstveno ističu trojica dječaka, N. Whitaker, R. Merrill i J. Laub, iako je svoj trojici to bio prvi glumački posao. Od njih trojice jedino je danas 23-godišnji Nick Whitaker nastavio glumačku karijeru (High School Musical, Benji: Off the Leash!). Autor filma je Eric Hendershot, scenarist i redatelj niza popularnih filmova za djecu (Horse Crazy 1 i 2, Clubhouse Detectives 1,2, 3 i 4, A Kid Called Danger).

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.