SINOPSIS

Šokantna istinita priča o serijskom ubici Vilijamu Boninu, koji je harao kalifornijskim auto-putevima u potrazi za žrtvama koje je ubijao, sakatio i silovao od maja 1979. sve do juna 1980.
Decembar 1979. Tela se pojavljuju na sve strane već nekoliko godina – bačena kao islužene dečje igračke. Isprebijana, zadavljena. Novine “Orindž kaunti” objavljuju da je u pitanju serijski ubica na delu. Priča se rađa i umire pre no što se mastilo osušilo. Tek u martu 1980. on dobija ime: Ubica sa auto-puta. Vilijam Bonin nije sam. Bonin, druželjubivi kamiondžija, je omiljen ali ima samo jednog bliskog prijatelja. Jednog prijatelja sa kojim ima zajednički hobi. Vernon Bats – mađioničar, proučavalac okultnog i nezaposleni roštiljdžija – je Boninov partner u zločinu. Zajedno, oni voze beskrajnim auto-putevima kroz kalifornijsku noć tražeći žrtve. Dobro se zabavljaju. Ali Bonin uvek traži nove prijatelje.
Šarmantan, inteligentan i opasan, u stanju je da manipuliše slabim, nesigurnim i mentalno oštećenim ljudima. Jedne noći, mladić koji radi kao nosač u lokalnoj prodavnici pića mu upada u oči. Zaključuje da bi mladić bio dobar učenik. Bonin je pametan, duhovit, opasan i zavodljiv i koristi sav svoj šarm da namami mladića, Kajla, i uvuče ga u ubilačku maniju pre no što ovaj u potpunosti stigne da shvati u šta se upetljao.
Ubrzo TV i novine ludački podižu tenziju oko “Ubice sa auto-puta”. Policija intenzivira potragu. Vilijam Bonin nastavlja da regrutuje i otpušta saradnike. I da ubija. Osećajući kako mu se omča steže oko vrata, čini da obrazac po kome radi postaje nasumičan, impulsivan, ludački. Zabrinut je zbog svojih prijatelja. Na koga može da računa? Ko od njih mu je mogući neprijatelj? Kako mu se policija približava, jedino preostalo pitanje je koliko će ih još umreti?

Fotografije

Ubica sa autoputaUbica sa autoputaUbica sa autoputaUbica sa autoputaUbica sa autoputaUbica sa autoputaUbica sa autoputaUbica sa autoputaUbica sa autoputaUbica sa autoputa

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.