Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 8/10
(44 glasova)

SINOPSIS

Vrhunski ubica (Dong-gun Jang) zakleo se da će ubiti poslednjeg preživelog pripadnika neprijateljskog klana. Ali kada otkrije da te to zapravo bespomoćna beba, dirne ga njena nevinost, pa odlučuje da odbaci mač i započne nov život, odgajajući curicu na Divljem zapadu. U prašnjavom, zapuštenom gradu, upoznaje odvažnu ženu (Kate Bosworth) i živi mirno sve dok banda nemilosrdnih odmetnika ne prisili heroja da ponovno ubija. U tom sukobu istoka i zapada učestvuju i slavni strelac (Geoffrey Rush), sadistički vođa bande (Danny Houston), klan ubica koje je izdao, pa čitav grad pretvaraju u bojište na kome vladaju pištolji, mačevi i šake. Ovaj neverovatan spoj kung-fua i američkog Divljeg zapada nabijen je akcijom, nasiljem i uzbuđenjem.

Fotografije

Put ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnikaPut ratnika

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.