Ocena: 7.4/10
Ocena korisnika: 6.9/10
(8 glasova)

SINOPSIS

Mladi Amerikanac jevrejskog porekla, Džonatan Safran Foer (Ilaja Vud – Gospodar prstenova trilogija), putuje u Ukrajinu u nadi da će pronaći ženu koja je spasla njegovog dedu od Nacista za vreme Drugog svetskog rata. Džonatanu u potrazi pomaže još i Aleks Perčov (Ukrajinski pevač Judžin Hac), naivni Ukrajinac, student koji prevodi Džonatanu; Aleksov deda (Boris Leskin), se takođe zove Aleksa igra ga Semi Dejvis Junior. I dok se putovanje ove šarolike grupe, po razrušenoj istočnoj Evropi nastavlja, uzneirujuće činjenice o zločinima Nacista kao i neverovatna komplikovanost Ukrajinaca ređaju se kao na traci i sva ta otkrića neobično snažno utiču na živote svih njih dok je „Sve osvetljeno“. Zasnovano na romanu „Sve je osvetljeno“, Džonatana Safrana Foera.

Fotografije

Svetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlostiSvetlost iz prošlosti

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.