Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(23 glasova)

SINOPSIS

Poznati režiser Zek Snajder debituje u svetu animiranog filma fantastičnom porodičnom avanturom LEGENDA O ČUVARIMA 3D, zasnovanoj na popularnim knjigama Ketrin Laski, Čuvari Ga’Hula. Film prati Sorena, mladu sovu opčinjenu epskim pričama njegovog oca o čuvarima Ga’Hula, grupi krilatih mitskih ratnika koji su se borili u velikoj bici kako bi spasili čitavu vrstu od zlih Čistokrvnih. Dok Soren sanja da će se jednog dana pridružiti svojim herojima, njegov stariji brat Klad se mršti i na samu pomisao o tome i žudi da lovi, leti i preotme očevu naklonost od svog mlađeg brata. Ali Kladova ljubomora ima jezive posledice prouzrokujući pad ptića iz njihovog doma u krošnji drveta i to pravo u kandže Čistokrvnih. Sada je na Sorenu da uz pomoć ostalih hrabrih ptića organizuje opasno bekstvo. Oni zajedno jezde iznad mora i kroz maglu kako bi pronašli Veliko drvo, dom legendarnih Čuvara koji su Sorenova jedina nada u pokušaju da pobedi Čistokrvne i spase kraljevstva sova.

Fotografije

Legenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarimaLegenda o čuvarima

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.