SINOPSIS

Momak koji želi da postane izumitelj poziva dvojicu prijatelja da mu pomognu da napravi i proda opasač na raketni pogon. Skupljaju novac i počinju sa radom. Ali, kada dođu nadomak uspeha, njihovo prijateljstvo se raspada.
Kertis Prentis je momak kome nauka nije jača strana, i koji baš i ne zna kako neka naprava radi, ali je vrlo dobar u jednom: U ubeđivanju. Sa svom umešnošću iskusnog prodavca kola, Prentis uspeva da ubedi svog prijatelja Kenija, prodavca dušeka, da mu finansira najnoviju zamisao: Opasač na raketni pogon, koji je zapravo unazađena verzija džet peka. Ali Prentisu nije potreban samo novac, već i neko ko će to napraviti. Uključuje Rika Hanikata, aero – inženjera koji je nedavno ostao bez posla i koji traži mesto na kome njegov rad neće podrivati pohlepne birokrate. U početku je odnos između Prentisa i Hanikata loš, zatim postaje produktivan, i na kraju napet, jer njihovo viđenje budućnosti počinje i previše da se razlikuje, a njihova želja za slavom i potreba da budu priznati ih dovodi u bezizlazne situacije.

Fotografije

Divna ptica

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.