SINOPSIS

Upustite se u izuzetnu avanturu odrastanja sa Simbom, lavčetom koje jedva čeka da postane kralj i koje krene u potragu za svojom sudbinom u velikom krugu života. Oduševiće vas čudesne animacije, muzika nagrađena Oskarom i bezvremena priča.
„Kralj lavova“, jedan od najpopularnijih Diznijevih animiranih mjuzikla, prikazuje priču o odrastanju mladunčeta lava i prihvatanju sudbine naslednika prestola. Simba svoj život započne kao uvaženi princ, sin moćnog kralja Mufase. Srećno detinjstvo mladunčeta pretvori se u tragediju kad njegov zli stric Skar ubije Mufasu i otera Simbu iz kraljevstva. Mladi lav se u izgnanstvu sprijatelji sa nespretnim parom koji čine bradavičava svinja Pumba i merkat Timon, i bezbrižno živi u džungli. Međutim, pre nego što postane odrasli lav, poseti ga duh njegovog oca koji mu naloži da pobedi opakog Skara i povrati presto koji mu pripada. Pozajmivši elemente Hamleta, klasične mitologije i afričkih narodnih priča, „Kralj lavova“ je mitska priča o odrastanju sa spektakularnim prizorima i muzikom Eltona Džona i Hansa Cimera.

Fotografije

Kralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj LavKralj Lav

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.