Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 9.2/10
(6 glasova)

SINOPSIS

U doba 2. svjetskog rata Captain America pogođen je i nestao negdje duboko u oceanu. 60 godina poslije, pomoću napredne tehnologije, u dubokom ledu u sjevernom Atlantiku identificiran je ljudski impuls. Počinje borba za oživljavanjem nađenog smrznutog tijela kapetana koji je bio u tajnom eksperimentalnom programu Super Soldier, a vodio ga je i osmislio znanstvenik dr. Bruce Banner.
Ovaj akcijski animirani film rađen je prema Marvelovim stripovima čija je okosnica bila super junak patriotskih motiva Captain America kojeg je stvorio strip crtač Mark Millar. Općenito 90-ih Marvelovi stripovi doživljavaju TV ekranizaciju pa su tako nastale TV serije Batman i Superman, dok su godine nakon 2000. donijele niz ekranizacija na veliko platno pa su junaci poput Kapetana Amerike, Ljudske buktinje (Human Torch), Željeznog čovjeka (Iron Man), Nevjerojatnog Hulka (The Incredible Hulk), X-Mena zaživjeli i u kino dvoranama.

Fotografije

Vrhunski Osvetnici

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.