poster

Zaštitimo našu decu: Priča o Džuli Pouzi

DEFENDING OUR KIDS: THE JULIE POSEY STORY (2003)

dramski | SAD
Reditelj: Joanna Kerns

Ocena: 5.6/10
Ocena korisnika: 3/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Kristyn (K. Solo) je za trinesti rođendan od oca dobila novi kompjuter i presrećna je. Većinu vremena provodi za kompjuterom, ali kad to počne činiti i do kasnih sati, njena majka postaje zabrinuta. Ali, iz pogrešnih razloga. I ne sluti da je Kristyn iz radoznalosti i iz želje da - kako će kasnije objasniti - što prie bude odrasla stupila u kontakt s odraslim muškarcem preko stranica na kojima odrasli muškarci traže druženje s devojčicama. Njeni roditelji otkriju što Kristyn radi tek kad ona ode na sastanak sa svojim internet prijateljem, izvesnim Samom. Srećom, dogovor je na vreme otkriven i Julie (A. Potts) pronalazi kćer trenutak pre nego što je pedofil odvede.

Fotografije

Zaštitimo našu decu: Priča o Džuli Pouzi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Božićni ćupovi (2019)

    image
    Novinarka Hope Jensen otkriva izvanrednu tajnu iza fenomena praznika: ćupove pune novca koje su anonimno dodieljene ljudima u nevolji.
  • Džak brašna (2012)

    image
    Decembar je 1975. godine i 8-godišnja Sara živi u katoličkom domu za nezbrinutu decu u Alsembergu. Jednog dana dolazi njen biološki otac koga nikad nije upoznala...
  • Die Frauen der Parkallee (2007)

    image
  • Kuhle Wampe oder: Wem gehort die Welt? (1932)

    image
    Članovi radničke porodice koji su izgubili posao, a na kraju i stan, prisiljeni su živeti u improvizovanom šatorskom naselju Kuhle Wampe
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.