Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 7/10
(11 glasova)

SINOPSIS

Džek i Koni su dvoje samaca koji zajednički pronalaze hrabrost da uđu u vezu. Za razliku od njih, par koji ih je spojio, Klajd i Lusi, suočava se sa nerešenim problemima u braku.
Džek je vozač limuzine koji sanja o poslu u javnom prevozu i opsednut je rege muzikom zbog čega je poluambiciozno počeo da pušta „dredlokne“. Vreme uglavnom provodi sa najboljim prijateljem i kolegom Klajdom i njegovom ženom Lusi. Par upoznaje Džeka sa Koni, Lusinom koleginicom iz pogrebnog zavoda u Bruklinu. Druženje sa Koni inspiriše Džeka da nauči da kuva, da traži novi posao i uzima časove plivanja kako bi mogao da povede Koni u romantičnu vožnju čamcem o kojoj ona oduvek sanja. Ali, dok se Džek i Koni, korak po korak zbližavaju, brak Klajda i Lusi počinje da se raspada. Odatle posmatramo kako se oba para suočavaju sa neizbežnim putevima kojima idu njihove veze.

Fotografije

Džekova vožnja čamcemDžekova vožnja čamcemDžekova vožnja čamcemDžekova vožnja čamcemDžekova vožnja čamcemDžekova vožnja čamcemDžekova vožnja čamcem

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.