Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(38 glasova)

SINOPSIS

Samo jedna stvar sprečava Tima da postane uspešan u korporaciji. Mora da nađe savršenog gosta za mesečnu večeru kod šefa, gde je pobednik onaj ko dovede najveću budalu.
Tim, mladi uspešni menadžer, upravo dobija svoju prvu pozivnicu za „večeru za glupane, mesečni događaj koji organizuje njegov šef i koji obećava pravo na hvaljenje onom menadžeru koji se pojavi u društvu najveće budale. Timovoj verenici Džuli je sve to odvratno i Tim se složi ne ode na večeru, ali onda naleti na Barija - zaposlenog u poreskoj službi, koji sve svoje slobodno vreme pravi raskošne diorame za punjene miševe - i Tim shvata da je našao budalu veka. Ne mogavši da odoli, Tim na večeru poziva Barija, čije dobre namere šalju Tima u vrtoglavu spiralu propasti, nezgoda, uništavanja ogromnih poslova i manične devojke Darle, dok njegovu verenicu Džuli odvode u naručje drugog muškarca.

Fotografije

Večera za idioteParamountVečera za idioteVečera za idioteVečera za idioteVečera za idioteVečera za idioteVečera za idioteParamountParamountParamount

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.