SINOPSIS

Svet 8-ogodišnje Simon uzdrma se iz korena iznenadnom smrću njenog oca. Njena majka ne može da se izbori s njom, a Simon veruje da duh njenog oca živi u ogromnom drvetu koje nadvisuje njihovu kuću i preti da je uništi.
Nakon iznenadne smrti muža, Don mora da se suoči sa svojom tugom dok brine o svoje četvoro dece. Jedina kćer, 8-ogodišnja Simon, najteže je podnela gubitak oca. Simon sa svojom majkom deli posebnu tajnu: Kroz lišće predivnog drveta uz njihov dom, otac joj se javlja šapatom. Uverena da se otac vratio da zaštiti porodicu, Simon sve više vremena provodi na drvetu, pričajući sa svojim ocem. Ubrzo, i sama Don će biti opčinjena prisustvom ovog drveta. Kako Don postaje sve intimnija sa Džordžom, svojim novim poslodavcem, veza između majke i kćeri počinje da se kida. I dok grane počinju da prodiru kroz kuću, a korenje da podriva njene temelje, čini se da drvo staje na Simoninu stranu. Uplašena da će poseći drvo, Simon pravi sebi kućicu visoko na njegovim granama. Ali Don odbija da drvo preuzme kontrolu nad njenom porodicom...

Fotografije

DrvoDrvoDrvoDrvoDrvoDrvoDrvoDrvoDrvoDrvoDrvo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.