poster

Paklene ulice 10

Fast X (2023)


Gde gledati
Strimovanje
Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 7.7/10
(36 glasova)

SINOPSIS

PAKLENE ULICE 10, deseti film istoimene sage, otvara poslednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih filmskih franšiza ikada. Sada, u trećoj deceniji postojanja i dalje odiše snagom i okuplja istu glumačku ekipu sa kojom je sve počelo.

Tokom svojih misija i uprkos nemogućim izgledima, Dom Toreto (Vin Dizel) i njegova porodica nadmudrili su, iznervirali i prevozali svakog neprijatelja koji im se našao na putu. Sada se suočavaju sa najsmrtonosnijim protivnikom do sada: zastrašujućom pretnjom koja se pojavljuje iz senki prošlosti, i koja je, podstaknuta krvnom osvetom, odlučna u nameri da razbije ovu porodicu i uništi sve i svakoga, koje Dom voli, zauvek.

Fotografije

Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10Paklene ulice 10

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.