SINOPSIS

Urnebesna komedija koja govori o preteranom revnosnom pokušaju jednog nastavnika da postavi na scenu srednjoškolski mjuzikl.
Dejna je je propali glumac koji je postao srednjoškolski nastavnik. Sumnjivog talenta, Dejna i dalje ima ambiciju i strast. Bar kad je njegov posao u pitanju. Što se privatnog života tiče, njegova uvek nezadovoljna žena Bri i njihov srednješkolac Gari, ostavljaju dovoljno prostora da se žudi za nečim boljim. U srednjoj školi Dejna sebe doživljava kao inspirativnog nastavnika. Ali, njegove adaptacije popularnih filmova u izvedbi njegovih najboljih učenika Renda i Epifani nemaju nikakvog odjeka. Kada njegov najnoviji pokušaj – adaptacija Erin Brokovič – bude meta pozorišnog kritičara maturanta i kada njegov odsek bude pred gašenjem, Dejna mora da se dobro zagleda u sebe ne bi li našao zrno kreativnosti. Nakon mnogo premišljanja, odlučuje da napravi nastavak Šekspirovog „Hamleta“ – muzičko-pozorišnu ekstravaganciju koja će prezreti i političku korektnost i pozorišni kredibilitet. Tražeći nova lica, Dejna angažuje i studente na razmeni poput Ivon, za ključne uloge. I dok probe odmiču, a protivljenja školskih zvaničnika i zajednice su sve veća, Dejna ne želi da se odrekne svoje umetničke slobode. Na kraju krajeva „treba biti iskren prema sebi samom“. Neočekivano, Dejna će dobiti podršku borca za građanska prava i svoje omiljene glumice, Elizabet Šu. Iznad svega, on žarko veruje da njegov opus mora da se postavi na sceni i ništa neće slomiti njegov optimistični duh.

Fotografije

Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2Hamlet 2

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.