Ocena: 5.2/10
Ocena korisnika: 7.7/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Spavaj celog dana. Partijaj cele noći. Nikad ne odrasti. Nikad ne umri. Zabavno je kad si vampir – osim ako nisi žrtva ili vampir u blizini Edgara i Alana Froga. Muzika razvaljuje. Krv teče. A demoni i braća Frog koračaju kroz noć!
U San Sazadoru u Kaliforniji, trapavi lovac na vampire, Edgar Frog (Kori Feldman) izbačen je iz svoje prikolice. Ali autor bestselera Gven Liber (Tani Feniks) nudi mu posao da uništi glavnog vampira DJ X-a (Seb Kastang) koji promoviše žurke širom sveta, na kojima uvećava svoju armiju neživih bića. Gven mu kaže da je njen brat Piter nestao u Ibici dve godine ranije na X-žurci koju je promovisao ovaj alfa-vampir. Sada, DJ X dolazi u San Sazador da promoviše žrtvovanje tokom žurke pri punom mesecu, sledećeg petka, a Edgar oktriva da će se žurka održati u klanici na ostrvu. Gven unajmljuje i holivudskog učesnika rijalitija, Larsa fon Geca, koji dolazi sa kamermanom Klausom. Edgar poziva svog brata Alana (Džejmison Njulender) da se pridruži ekipi, koji ga odbija i pridružuje se svojoj devojci Zoi (Kejsi B. Dolan) Kada grupa nađe DJ X-a, Edgar će razotkriti tajnu o vođi vampira.

Fotografije

Izgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: ŽeđIzgubljeni dečaci: Žeđ

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Podrhtavanje 5: Krvne veze (2015)

    image
    Graboidi pokazuju da se ne mogu tek tako eliminisati, pa nastavljaju terorisati stanovnike jednog prirodnog rezervata u Južnoj Africi.
  • Vangard (2020)

    image
    Tajna kompanija za obezbeđenje, Vangard, poslednja je nada za preživljavanje računovođe koji se našao na meti najsmrtonosnije plaćeničke organizacije na svetu.
  • Trka sa đavolom (1975)

    image
    Nevine turiste proganjaju satanisti posle nehotičnog posmatranja njihovog izvođenja ljudskog žrtvovanja.
  • xXx - Povratak Zendera Kejdža (2017)

    image
    Treći eksplozivni nastavak blokbastera koji redefiniše špijunske trilere prati Zandera Kejdža, ekstremnog sportistu koji je postao vladin operativac, dok izlazi...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.