SINOPSIS

U ovoj komediji-drami scenariste i reditelja Nikol Holfsener, porodica koja traži malo više prostora biva uvučena u komplikovane odnose sa komšijama. Kejt (Ketrin Kiner) i Aleks (Oliver Plat) su par koji živi u Njujorku i vodi uspešnu radnju specijalizovanu za prodaju antiknog nameštaja. Kejt i Aleks imaju kći tinejdžerku Ebi (Sara Stil) i njihov stan počinje da im izgleda previše mali za sve njih. Na sreću, Kejt i Aleks su vlasnici još jednog stana na istom spratu i čim se taj stan isprazni od njihovih podstanara, nameravaju da sruše zid i spoje ta dva stana u jedan. Ipak, njihov podstanar Andra (En Morgan Gilbert) je starija žena slabog zdravlja koja i nema nameru da se seli, te Kejt i Aleks shvataju da će morati da sačekaju da gospođa umre, budući da bi bilo sasvim neprimereno da je izbacuju iz stana. Pokušavajući da izvuče što više iz novonastale situacije, Kejt pokušava da se sprijatelji sa Androm i njenom zastrašujuće zaštitnički nastrojenom unukom Rebekom (Rebeka Hol), ali Andra nije zainteresovana za nova prijateljstva, a ni Rebekina sestra Meri (Amanda) nije mnogo ljubaznija. Pored svega toga, Kejt i Aleks moraju da nađu način da uspostave komunikaciju sa Ebi koja ima problema sa slikom o samoj sebi.

Fotografije

Lepota davanjaLepota davanjaLepota davanjaLepota davanjaLepota davanjaLepota davanjaLepota davanjaLepota davanjaLepota davanjaLepota davanja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.