SINOPSIS

Umoran od pažnje koju dobija Duško Dugouško, Patak Dača napušta Holivud i udružuje se sa nedavno otpuštenim Demijenom Drejkom i kreće na avanturu oko sveta da pronađe Demijenovog oca i nestali plavi dijamant.
Umoran od pažnje koja dobija Duško Dugouško, Patak Dača napušta Holivud i udružuje se sa nedavno otpuštenim kaskaderom Demijenom Drejkom Juniorom (Frejzer). Oni kreću u avanturu oko sveta dok su im Duško Dugouško i zamenica predsednika kompanije "Vorner braders" (Elfman) za petama. Koja je njihova misija? Da pronađu Demijenovog oca i plavi dijamant... i da uvek budu jedan korak ispred korporacije "Acme", koja želi dijamant za sebe.

Fotografije

Šašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akcijiŠašava družina: Ponovo u akciji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
  • Ups, ode Noa! (2015)

    image
    Film „Ups, ode Noa! je klasična priča o bezvremenoj Nojevoj barci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na barku - izgledom neobične i simpatične...
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
  • Skubi Du 2: Čudovišta na slobodi (2004)

    image
    U drugom delu filma Skubi Du, banda gubi svoj ugled kada se u gradu Kulsvilu pojavi anonimni maskirani zloća sa svojom čudnom mašinom. Ta mašina stvara...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.