SINOPSIS

Dokumentarni film koji pruža detaljniji uvid u buran život Bernija Švarca, siromašnog buntovnika iz Bronksa i njegov neverovatan uspon do slave kao proslavljene holivudske filmske ikone, Tonija Kertisa.
TONI KERTIS, MEĐU ZVEZDAMA predstavlja lično i intimno putovanje kroz život i karijeru jedne od poslednjih holivudskih filmskih ikona. Pošto je uticao na sledbenike Elvisa Prislija i Džejmsa Dina svojim buntovnim ponašanjem, legendarnom frizurom i šarmantnim izgledom, Toni Kertis je smatran za jednog od prvih tinejdžerskih idola i seks simbola svog vremena. Njegova strastvenost i šarm su ga učinili jedinstvenom figurom koja se dopadala svim generacijama i koja se ostvarila u svim žanrovima svojim veštim i upečatljivim filmskim ulogama. Dok istražujemo faze njegove karijere duge šest decenija, bacićemo i svetlost na njegove hrabre političke stavove koji su rušili rasne barijere sa ulogom u filmu „Prkosni“ (za koju je nominovan za Oskara), njegovu kratku ljubavnu vezu sa plavokosom seks-bombom Merilin Monro, kao i na propale brakove sa glumicama Dženet Li i Kristinom Kaufman. Ovaj dokumentarni film ne predstavlja samo biografsko pripovedanje, već i istraživanje univerzalnog koncepta slave i njenog uticaja na holivudske glumce.

Fotografije

Toni Kertis: Put do zvezdaToni Kertis: Put do zvezdaToni Kertis: Put do zvezdaToni Kertis: Put do zvezda

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.