poster

Purpurne reke

Les rivières pourpres (2000)

krimić, triler, horor, misterija | Francuska
CineStar Fantasy | nedelja | 22:40

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 8.7/10
(39 glasova)

SINOPSIS

Dva policajca, od kojih jedan istražuje svirepo ubistvo na zabačenom planinskom fakultetu, a drugi radi na slučaju skrnavljenja groba mlade devojke, povezuju tragovi njihovih slučajeva. Uskoro će biti počinjena nova ubistva.
Dve kriminalne istrage. Istog dana, ali na udaljenosti od 300 km, dvojica policajaca dobijaju veoma neobične slučajeve. Pjer Nimans (Žan Reno) je iskusan čovek koji ima nepogrešiv instinkt za krivične radnje, ali krije bolne strahove. Putuje u Žernon, univerzitetski grad u Alpima gde se desilo svirepo ubistvo. Mladi, oštroumni i usamljeni Maks Kerkerijan (Vinsent Kasel), nekadašnji kradljivac automobila, koji se pridružio policiji zbog ljubavi prema opasnosti, istražuje skrnavljenje groblja u Sarzaku, a pogotovo groba deteta koje je nestalo pre dvadeset godina. Kad tragovi spoje dve istrage, dolazi do sudara i broj ubistava raste. Istina će pobiti sve teorije, vodeći dvojicu policajaca na velike visine i zarobivši ih između ledene visine i vrata smrti.

Fotografije

Purpurne rekePurpurne rekePurpurne rekePurpurne rekePurpurne rekePurpurne reke

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.