poster

Ed Tv

Edtv (1999)

Reditelj: Ron Howard
Pink Comedy | 13.4.24. | 12:00

Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 8/10
(41 glas)

SINOPSIS

Komedija o Edu, radniku video-kluba, čiji se život pretvara u haos kad pristane da filmska ekipa snima njegov život. Istražujući dublji smisao televizijskog života, „EdTV“ funkcioniše kao izvanredna satira rijaliti programa.
Instant slava je san mnogih, ali koja je njena cena? „EdTV“ nam nudi kritičan osvrt na cenu slave. Prava TV je kablovska mreža u potrazi za novotarijama i posle mnogo mozganja, izvršna producentkinja Sintija veruje da je pronašla jednu. Mreža će prenositi život prosečnog Amerikanca, uživo i bez cenzure, 24 časa na dan. Posle opsežne potrage po celoj zemlji, srećni izabranik je Ed Pekurni, radnik video-kluba u San Francisku. Na ovu zavrzlamu nagovorio ga je njegov brat Rej, pa Ed misli da će trenutna slava biti vrlo zabavna. Ali posle nekog vremena, nedostatak privatnosti počinje da mu smeta. Dok Ed postaje poznata ličnost, dešavaju se nesuglasice u dotada skladnoj i složnoj porodici. Ed prvo ulazi u aferu sa Rejovom devojkom Šari. Davno zakopane porodične tajne uskoro počinju da izbijaju na videlo i Ed očajnički traži izlaz iz svega.

Fotografije

Ed TvEd TvEd TvEd TvEd TvEd TvEd TvEd TvEd Tv

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.