Ocena: 7.7/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(76 glasova)

SINOPSIS

Pre nego što su Čarls Zavijer i Erik Lenšer uzeli imena Profesor X i Magneto, i postali arhineprijatelji, bili su najbliži prijatelji koji su sarađivali sa drugim mutantima da spreče najveću pretnju s kojom se svet ikada suočio. Film “X-Men: Prva klasa” vraća nas na epski početak klasične Marvelove mitološke sage. Pre nego što su Čarls Zavijer i Erik Lenšer uzeli imena Profesor X i Magneto, bili su dva mlada čoveka koji su tek otkrili svoje moći. Pre nego što su postali arhineprijatelji, bili su najbliži prijatelji koji su sarađivali s drugim mutantima (neki su bili poznati, neki novi) da spreče najveću pretnju s kojom se svet ikada suočio.

Fotografije

X-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacijaX-Men Prva generacija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.