SINOPSIS

Sem je mentalno retardiran.Radi u Strarbaksu i opsednut je Bitlsima. Ima ćerku sa beskućnicom koju napušta čim izađe iz bolnice. Ćerki je dao ime Lusi Dajmond (prema pesmi Bitlsa koju obožava). Nakon što njegova ćerka napuni sedam godina Semova mentalna retardiranost postaje problem. Naime, nakon sedme godine devojčica postaje sve naprednija dok on ostaje na njenom sedmogodišnjem nivou.

Fotografije

Ja sam SemJa sam SemJa sam SemJa sam SemJa sam SemJa sam SemJa sam SemJa sam Sem

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Poljupci (2008)

    image
    Kajli i Dilan su 11-godišnjaci iz Dablina koji dolaze iz disfunkcionalnih porodica. Njen otac je u zatvoru, njegov je nasilan, zbog čega odluče zajedno pobeći u...
  • Glassland (2014)

    image
    In a desperate attempt to reunite his broken family, a young taxi driver becomes entangled in the criminal underworld.
  • Božićni ćupovi (2019)

    image
    Novinarka Hope Jensen otkriva izvanrednu tajnu iza fenomena praznika: ćupove pune novca koje su anonimno dodieljene ljudima u nevolji.
  • Sve o mojoj majci (1999)

    image
    Grčka izreka kaže da samo ona žena čije su oči isprane suzama može jasno da vidi. Ali to ne važi za Manuelu. One noći kada je automobil pregazio njenog sina...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.