Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(67 glasova)

SINOPSIS

Miki Haler je advokat iz Los Anđelesa koji je najveći deo svoje karijere proveo braneći raznorazne kriminalce. Sve dok nije dobio najveći slučaj u karijeri: Odbranu Luisa Ruleta, plejboja optuženog za silovanje i pokušaj ubistva.
U napetom trileru “Advokat iz Linkolna”, Metju Mekonahi glumi Majkla “Mika” Halera, dovitljivog, harizmatičnog losanđeleskog advokata koji poslove vodi iz svog automobila – linkoln kontinentala. Najveći deo svoje karijere proveo je braneći sitne kriminalce. A onda je dobio najveći slučaj u svojoj karijeri – treba da brani bogatog plejboja sa Beverli hilsa (Rajan Filipe) koji optužen za pokušaj ubistva. Međutim, ono što na početku izgleda kao sasvim običan slučaj za koji će advokat još dobiti i mnogo novca, postaje smrtonosna borba između dva majstora manipulacije koja će Halera naterati da preispita svoju radnu etiku i savest.

Fotografije

Advokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovimaAdvokat na točkovima

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.