SINOPSIS

U starom Londonu živi Henri Higins, arogantan i umišljen profesor fonetike koji veruje kako su naglasak i ton glasa glavna odrednica uspeha u društvu. Svojim znanjem i sposobnostima se hvali pukovniku Hjuu Pikeringu, takođe stručnjaku za fonetiku, kog uverava da bi bilo koju ženu mogao da nauči govoru plemkinje. Kako bi dokazao svoju tvrdnju, bira mladu cvećarku Elajzu Dulitl s jakim naglaskom od koje namerava napraviti pravu damu... Izložena nestandardnim i napornim metodama, ona nauči da govori i da se ponaša kao dama iz visokog društva. Razočarana što Higins isključivo sebi pripisuje njihov zajednički uspeh, ona ga napušta, a on shvata da se zaljubio u nju.

Fotografije

Moja lepa gospođiceMoja lepa gospođiceMoja lepa gospođiceMoja lepa gospođiceMoja lepa gospođiceMoja lepa gospođiceMoja lepa gospođiceMoja lepa gospođiceMoja lepa gospođice

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.