SINOPSIS

Bingo, odbegli cirkuski pas, spasava život usamljenog dečaka Čakija, koji ne može pronaći pravog prijatelja. Bingo i Čaki ubrzo postanu nerazdvojni: zajedno igraju fliper, pišu domaći zadatak iz matematike, voze skejtbord. Čakijevi roditelji, nažalost, nisu toliko oduševljeni njihovim prijateljstvom pa odbijaju povesti psa na proputovanje po zemlji. Sada počinje prava pustolovina jer će se u sledećih hiljadu milja Bingo i Čaki suočiti s mnogim preprekama kako bi ponovo bili zajedno

Fotografije

Bingo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najgori Božić namrgođene mačke (2014)

    image
    Pas slavan na internetu, bijesan jer je ostao zadnji u trgovini kućnim ljubimcima, napokon pronalazi srodnu dušu - podjednako usamljenu djevojčicu.
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
  • Asteriks na Olimpijadi (2008)

    image
    PRO VISION Grčke sudije zabrane čarobni napitak kao neprirodni stimulans i Gali su primorani da se takmiče koristeći isključivo sopstvenu snagu, ali pre svega...
  • Zaboravljeni princ (2020)

    image
    Svako veče pre odlaska u krevet razvedeni Džibi priča priče svojoj sestričini i tako zajedno putuju u daleke svetove. Sve dok jednom daleki svet ne dođe kod njih.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.