Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(32 glasova)

SINOPSIS

Zastrašujući triler baziran na bestseleru Ive Levin u kome je dr. Jozef Mengele živ i nalazi se u južnoj Americi. On okuplja grupu svojih bivših kolega iz Trećeg Rajha kako bi radio s njima na tajnom projektu. Mladi Amerikanac Beri Koler stupa u kontakt s poznatim lovcem nacista, Ezrom Libermanom, ali pre nego što iznese jake dokaze protiv nacista, ubijaju ga dr Mengele i njegovi ljudi. Kolerova smrt i sumnjivi obaveštajni izveštaji navode Libermana da krene u akciju otkrivanja ove zavere protiv Kolera ne bi li otkrio Mengelea. U svemu tome saznaje da je Mengele klonirao 94 mlada Hitlera, i da ubija njihove očeve ne bi li simulirao samo Hitlerovo detinjstvo. Odjednom, užasni plan Mengelea je razotkriven, plan kojim pokušava da pomoću genetike stvori novo oružje svetskog terora.

Fotografije

Momci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz BrazilaMomci iz Brazila

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.