Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 8.7/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Dokumentarac u kome vanzemaljac komentariše ljubavne rituale ljudskih bića. Romansu između Bilija i Dženi, koji izlaze, zaljubljuju se, vode ljubav i razmnožavaju se, jednolični hladni glas svodi na običnu sociološku generalizaciju.
Ova romantična komedija pruža pseudo-dokumentarni uvid u oblasti privlačnosti, ljubavi, viđeni očima vanzemaljskognaratora (Dejvid Hajd Pirs). Pratimo Muškarca (Astin) i Ženu (Karmen Elektra), Bilija i Dženi, od upoznavanja na svetoj zemlji, u noćnom klubu u Los Anđelesu, kroz misteriozne i grozne rituale prvog sastanka, upoznavanja sa roditeljima, savete dobronamernih prijatelja i „sledeće korake” u ljubavnoj vezi. Sve izgleda pogrešno, dok Bili i Dženi lutaju kroz lavirint emocija, očekivanja i bola na putu do ljubavi i braka. Ali onda se desi neočekivana trudnoća, koja stavlja celu vezu na kocku, nakon čega narator dramatično beleži: „vrsti je dozvoljen produžetak”.

Fotografije

Kako to rade zemljaniKako to rade zemljaniKako to rade zemljaniKako to rade zemljaniKako to rade zemljani

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.