poster

4 banke, a nevin

The 40-Year-Old Virgin (2005)

Reditelj: Judd Apatow
AMC HU | sreda | 20:35

Ocena: 7.1/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(64 glasova)

SINOPSIS

Endi Sticer ima preko 40 godina, a još nije radio „ono“. Njegovi ortaci se dogovaraju da mu pomognu da privede neku ženu, i to brzo! Može li preživeti njihov urnebesno loš savet? Završava u naručju preiskusne ili možda previše pijane žene?
Endi Sticer (Stiv Karel) je 40-ogodišnjak koji je postigao vrlo malo u svom životu. Ima lagodan posao štampanja računa u elektronskoj radnji, udoban stan, dobre prijatelje, pristojno ponašanje i ponosan je na kolekciju akcionih figurica i stripova. Postoji nešto što još nije obavio – nešto što je većina njegovih vršnjaka odavno uradila. I to mnogo puta. Endijevi prijatelji smatraju da je njihova dužnost da mu pomognu da izađe iz te grozne situacije i veoma se trude da svog prijatelja namame da izgubi nevinost.

Fotografije

4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin4 banke, a nevin

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.