SINOPSIS

Brodvejska glumica Mirtl Gordon priprema se za svoj najnoviji komad o ženi koja ne može da se pomiri sa činjenicom da stari. Kada postane svedok smrti svog obožavaoca, počinje da se suočava sa ličnim i profesionalnim burama iz svog života.
U filmu „Premijera“, Džona Kasavetasa, ulogu brodvejske glumice Mirtl Gordon tumači Džina Rolands. Ona se nalazi pred premijerom komada koji je napisala njena stara prijateljica Sara Gudi (Džoan Blondel), ali čitav niz prepreka i tragedija tokom priprema prete ne samo da će uništiti čitavu predstavu, nego i Mirtlino mentalno zdravlje. Glumica se posebno uzbuni kada jedan od njenih najvernijih obožavalaca pogine u nesreći. Koliko je stara fraza „predstava mora da se nastavi“ zaista etična kada se suoči sa surovom stvarnošću? Uz Džinu Rolands u filmu igraju i veterani njujorško-holivudske ekipe Ben Gazara, Zora Lampert, Pol Stjuart, Džejms Karen i brojni prijatelji i rođaci reditelja i glavne glumice.

Fotografije

PremijeraPremijeraPremijeraPremijeraPremijeraPremijeraPremijeraPremijeraPremijera

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.