Ocena: 4.2/10
Ocena korisnika: 8.4/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Nekadašnja devojka sa farme u Viskonsinu i nekadašnji princ Danske, protiv svoje volje bivaju gurnuti u centar pažnje kada krenu na svoj romantični medeni mesec u Belaviju i saznaju da će predivne šume u kojima su toliko uživali biti posečene da bi se raskrčilo zemljište za naftonosna polja. Pejdž je bila obična devojka iz Viskonsina pre nego što se zaljubila u Edvarda, danskog princa. Sada kraljica Pejdž i kralj Edvard počinju svoj zajednički život, a da bi to proslavili otputovali su za Belaviju da istraže drevne zamkove i dive se planinskom pejzažu prekrivenom snegom. Ali njihov premijer kroji planove kako da transformiše ovaj očaravajući krajolik u industrijsku pustoš, ne bi li sebi obezbedio profit. U međuvremenu, dok Pejdž i Edvard istražuju mogućnosti kako da očuvaju lepote Belavije, nekadašnja Pejdžina ljubav pojavljuje se i preti da će otkriti neke prilično pikantne tajne iz njene prošlosti. Hoće li ova zlonamerna otkrovenja biti dovoljna da unište Pejdžinu romansu iz bajke ili je kralj Edvard konačno našao dovoljno ljubavi u sebi da preskoči sve prepreke?

Fotografije

Princ i ja 3: Medeni mesecPrinc i ja 3: Medeni mesecPrinc i ja 3: Medeni mesecPrinc i ja 3: Medeni mesecPrinc i ja 3: Medeni mesecPrinc i ja 3: Medeni mesec

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.