Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 7.7/10
(28 glasova)

SINOPSIS

Šef lokalne bande ubija dilera droge, ne znajući da je diler radio za šefa najveće mafijaške organizacije u zemlji.
Ljubav, čast, moć... Strah od smrti. Ljudi žive zbog različitih razloga. Ali kada je osveta jedini razlog zbog kojeg živite, onda vam život može biti ispunjen mnogim pogrešnim odlukama. Džošuta (Kuba Guding Junior) je surovi reketarš za mafiju, koji jednog sudbonosnog dana upadne u dvostruku igru u koju je uključen i najveći narko-baron u poslu (Harvi Kajtel). Kako da pobegnete kad nemate gde da se sakrijete? Pripremite se, naoružate i uletite u triler ispunjen akcijom koja će vas sve vreme držati na ivici vaše stolice!

Fotografije

Pogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoParamountParamountPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru TahoParamountPogrešno skretanje na jezeru TahoPogrešno skretanje na jezeru Taho

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.