Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 8.7/10
(127 glasova)

SINOPSIS

Deni (Adam Sendler) je uspešni plastični hirurg koji se pretvara da je u nesrećnom braku kako bi smuvao žene. Kada konačno upozna devojku (Bruklin Deker) za koju veruje da je žena njegovih snova, ne koristi svoj metod na njoj, ali ona ubrzo pronalazi njegovo odelo za venčanje. U strahu od otkrivanja istine, on joj kaže da se razvodi, a ona zahteva da se upozna s njegovom uskoro-bivšom-ženom. On moli svoju asistentkinju Ketrin (Dženifer Eniston) da glumi njegovu ženu kako bi potvrdio svoju priču, ali jedna laž vodi drugoj, pa u priču bivaju uvučena i Ketrinina deca, a sve se završava putovanjem na Havaje koje će im svima promeniti živote.

Fotografije

Moja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi ŽenaMoja Nazovi Žena

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.