Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 8.7/10
(11 glasova)

SINOPSIS

April 2005. godine - u Beogradu je izvučena najveća premija igre na sreću Loto u našoj zemlji, u poslednjih 50 godina. Taj događaj inspirisao je scenaristu Voju Žanetića da napiše scenario za film.
U iznajmljenom stanu u Beogradu, koji se nalazi iznad lokalnog kafića, živi Srećko koji redovno igra Loto u nadi da će dobiti glavnu premiju. U njega je zaljubljena Višnja, prodavačica Loto listića. Jedne večeri, Srećko, na sopstveno iznenađenje, dobija premiju vrednu četiri miliona evra. Međutim, spletom okolnosti, dobitni listić dospeva u ruke Žileta i Saleta, vlasnika lokalnog kafića. Nespremni za upravljanje tolikim novcem, oni sa tiketom odlaze na Krf u nadi da će ih grčko ostrvo poslovno nadahnuti. Glavni razlog njihovog odlaska u Grčku zapravo je beg od inspektora policije, kojem su njih dvojica izuzetno sumnjivi, ali i od negativaca Dona i Vite koji žele da im otmu novac. U Grčkoj Žileta i Saleta dočekuju Spiros (vlasnik hotela) i njegova ćerka Katarina, koja se zaljubljuje u Saleta. Neopreznošću domaćina, mediji najpre u Grčkoj, a potom i u Srbiji saznaju i objavljuju da su Žile i Sale dobitnici premije na Lotou i da se nalaze na Krfu. Ta informacija dolazi do policije, kriminalaca, Višnje (koja je zapamtila dobitnu kombinaciju i jedina zna ko je pravi dobitnik) i naravno - Srećka.

Fotografije

Potera za srećkomPotera za srećkom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.