Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 7.4/10
(34 glasova)

SINOPSIS

Istinita priča o neverovatnoj avanturi planinara Arona Ralstona koji pokušava da se spasi pošto mu se na ruku srušila velika stena i zarobila ga u izolovanom kanjonu u Juti.
Film “127 sati” je istinita priča o neverovatnoj avanturi planinara Arona Ralstona (Džems Franko) koji pokušava da se spasi pošto mu se na ruku srušila velika stena i zarobila ga u izolovanom kanjonu u Juti. U narednih pet dana Ralston preispituje svoj život i šanse da preživi i na kraju pronalazi hrabrost da se spasi koristeći sva neophodna sredstva, uključujući i penjanje uz zid visok 20 metara i 13 kilometara pešačenja sve do konačnog spasa. Tokom svog putovanja, Ralston se seća svojih prijatelja, ljubavnica i porodice, kao i poslednjih dvoje ljudi koje je upoznao. “127 sati” je uzbudljiva i emotivna priča koja vas vodi na putovanje kakvo nikad ranije niste doživeli i koja dokazuje šta sve možemo kada izaberemo život.

Fotografije

127 sati127 sati127 sati127 sati127 sati127 sati127 sati127 sati

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.