poster

Sean Connery protiv Jamesa Bonda

Sean Connery vs James Bond (2022)

Reditelj: Grégory Monro

Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Godine 1963. mlada se glumačka nada pojavila na sceni u filmu James Bond - Dr. No, prvom nastavku iz serijala filmova koji će postati legendarnima. Njegovo ime? Connery. Sean Connery.
Uloga Jamesa Bonda donijela je Seanu Conneryu slavu i bogatstvo, ali postala mu je i svojevrstan teret. Glumac se dugo pokušavao odijeliti od svog lika agenta 007 te glumiti zahtjevnije likove. Na kraju svoje misije ispunjene borbom, promašajima i razočaranjima, muževni se junak uspio preobraziti u mudrog starca sijede brade - no i dalje je bio jednako seksi! Bio je mentor novom naraštaju glumaca u kultnim filmovima kao što su Nedodirljivi i Indiana Jones i posljednji križarski pohod, te je postao jedan od najcjenjenijih glumaca suvremene kinematografije.
Uz pomoć rijetkih i ekskluzivnih arhivskih snimki te glumaca i redatelja s kojima je snimao, a među kojima su Andy Garcia, John Boorman, Rob Brown, njegovih biografa Michaela Feeneyja Callana, Christophera Braya i Lise Funnell koja je analizirala njegovu ulogu Jamesa Bonda kroz prizmu rodnih uloga, te jednoga od njegovih najbliskijih prijatelja Murrayja Grigora, ovaj nam film otkriva više o jednom od najcjenjenijih holivudskih glumaca.
Redatelj je Grégory Monro, dobitnik Emmyja za film Kubrick by Kubrick.

Fotografije

Sean Connery protiv Jamesa BondaSean Connery protiv Jamesa BondaSean Connery protiv Jamesa BondaSean Connery protiv Jamesa BondaSean Connery protiv Jamesa Bonda

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.