poster

Sve o Stivu

All About Steve (2009)

Reditelj: Phil Traill
Super TV2 | 13.4.24. | 05:25

Ocena: 4.8/10
Ocena korisnika: 6.5/10
(42 glasova)

SINOPSIS

Sandra Bulok, Tomas Hejden Čurč i Bredli Kuper tumače glavne likove u urnebesnoj priči o ženi koja, pošto se zaljubi u tipa, bude ubeđena da su stvoreni jedno za drugo, dok je on ubeđen da ga ona uhodi!
Sandra Bulok tumači lik ekscentričnog sastavljača ukrštenih reči, Meri Horovic, koja se, nakon jednog kratkog, ali slatkog sastanka na slepo, zaljubljuje do ušiju u lepog kamermana televizijskih vesti, Stiva (Bredli Kuper). Ubeđena da su stvoreni jedno za drugo, Meri počinje da prati Stiva po celoj zemlji, ohrabrena sebičnim interesima televizijskog reportera Hartmana Hjuza (Tomas Hejden Čurč). Duž puta, Meri će se sprijateljiti sa simpatičnom grupom čudaka koji prihvataju njeno neobično ponašanje primoravajući je da ponovo razmisli o čitavom ovom putovanju.

Fotografije

Sve o StivuSve o StivuSve o StivuSve o StivuSve o StivuSve o StivuSve o StivuSve o StivuSve o StivuSve o StivuSve o Stivu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.