SINOPSIS

“Crni labud” je priča o Nini (Natali Portman), balerini Njujorškog baleta, čiji je život, kao i inače u njenoj profesiji, potpuno posvećen plesu. Ona živi sa svojom majkom Erikom (Barbara Herši), bivšom balerinom, koja fanatično podržava profesionalne ambicije svoje ćerke. Kada umetnički direktor Tomas Liroj (Vensan Kasel) odluči da zameni prima-balerinu Bet Mekintajer (Vinona Rajder) u Labudovom jezeru kojim će biti otvorena nova sezona, Nina je njegov prvi izbor. Ali Nina ima konkurenciju – novu plesačicu Lili (Mila Kunis), koja takođe impresionira Liroja. Labudovo jezero zahteva plesačicu koja može da igra i Belog labuda s nevinošću i gracioznošću, i Crnog labuda, koji predstavlja lukavstvo i senzualnost. Nina se savršeno uklapa u ulogu Belog labuda, ali je Lili oličenje Crnog labuda. Kako rivalstvo dve mlade balerine prerasta u uvrnuto prijateljstvo, Nina počinje da otkriva svoju mračnu stranu, i to s bezobzirnošću koja može da je uništi.

Fotografije

Crni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labud

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.