SINOPSIS

Kad kapetan najnovije podmornice Sovjetskog Saveza prekrši naređenja i krene ka Sjedinjenim Američkim Državama, nastaje smrtonosna borba umova između američke i sovjetske mornarice. Da li pokušava da dezertira ili da započne rat?
Zasnovan na bestseleru Toma Klensija i u režiji Džona Maktirnana („Umri muški“), „Lov na Crveni oktobar“ prikazuje visokotehnološku anskioznost i napetost ljudi koji drže sudnji dan u svojim rukama. Nova tehnološki superiorna sovjetska nuklearna podmornica, Crveni oktobar, kreće se ka američkoj obali pod komandom kapetana Marka Ramijusa (Šon Koneri). Američka vlada misli da Ramijus planira napad. Usamljeni analitičar CIA (Alek Boldvin) ima drugačiju ideju: misli da Ramijus planira da dezertira, ali ima samo nekoliko sati da ga pronađe i dokaže da je u pravu – jer celokupna ruska pomorska i vazdušna komanda takođe pokušava da ga pronađe. Lov je počeo!

Fotografije

Lov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobarLov na Crveni oktobar

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.