Ocena: 5.7/10
Ocena korisnika: 7.8/10
(54 glasova)

SINOPSIS

Grupa oficira u oklopnom vozilu bezbednosne agencije rizikuje život kada se umeša u pljačku protiv sopstvene kompanije. Naoružani naizgled sigurnim planom, ljudi planiraju da pobegnu sa čitavim bogatstvom i ne povrede nikog.
Ali kada se umeša neočekivani svedok, plan ubrzo biva otkriven i sve se okreće naglavačke. Reditelj Nimrod Antal potpisao je ovaj kriminalistički triler sa Kolumbusom Šortom u ulozi Taja, člana obezbeđenja sa oklopnim vozilom koji upada u pljačku koju je organizovao njegov kum i mentor na poslu, Majk (Met Dilon). Grupa u kojoj se nalaze i Lorens Fišborn, Žan Reno i Skit Ulrih, beži sa pošiljkom od 40 miliona dolara, ali stvari kreću naopako kada jedan od njih ubije beskućnika dok pokušavaju da sakriju novac. Taj, koji je bio prinuđen da prihvati posao kada je bio na ivici da izgubi kuću zbog hipoteke i kada je malo nedostajalo da socijalna služba odvede njegovog brata, zaključava se u jednom od oklopnih vozila dok ne smisli kako da se izvuče iz ovog smrtonosnog scenarija. I dok je Taj zatočen u oklopnom vozilu sa polovonom plena, ostatak ekipe ima još samo malo vremena pre nego što neko ne prijavi njihov nestanak, što ih primorava da donesu odluke o životu i smrti, u pljački u kojoj nije trebalo da se prolije ni kap krvi. Sve postaje još komplikovanije kada policajac u patroli (Majlo Ventimilja) počne da njuška oko skladišta u kojem se ekipa krije.

Fotografije

Oklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporterOklopni transporter

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.