SINOPSIS

Godine 1949, kompozitor Roman Štraus pogubljen je zbog ubistva svoje žene. Devedesetih godina, privatni detektiv Majk Čerč angažovan je da otkrije identitet žene sa amnezijom. Oboje shvataju da su čudno povezani sa Štrausovim ubistvom.
U filmu “Ponovo mrtav”, smeštenom u Los Anđeles, Kenet Brana glumi Majka Čerča, ciničnog privatnog detektiva angažovanog da otkrije identitet lepe žene koja se ne seća svog života. Ema Tompson igra zagonetnu ženu kojoj Majk daje ime Grejs. Frenklin Medson (Derek Džejkobi), ekscentrični preprodavac antikviteta, prijavljuje se da pomogne Majku da otkrije Grejsin pravi identitet pomoću jedinstvenog dara za hipnozu. Medson hipnotiše mladu ženu i zamoli je da opiše šta vidi. Na njihovo iznenađenje, ona ne opiše svoj život, već glamurozni bračni život Margaret i Romana Štrausa koji su se upoznali, zaljubili i umrli kasnih 1940-ih. Iako Majk ne veruje Medsonovoj teoriji da je Grejs možda otkrila svoj prethodni život, on mora da potraži očiglednu vezu između Grejs i žene koja je ubijena pre četrdeset godina. To je jedini trag koji ima.

Fotografije

Ponovo mrtavPonovo mrtavPonovo mrtavPonovo mrtavPonovo mrtavPonovo mrtav

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.