SINOPSIS

Dok rat besni Španijom 1876. godine, sirotište je bombardovano, a devojčica teško povređena. Spašava je žena koju ona smatra anđelom i koja leči njene rane, pritom joj podarivši dar večnog života... pretvarajući je u vampira.
Sever Španije, kraj 19. veka. Tokom nedaća poslednjeg karlističkog rata, misteriozna žena koja živi duboko u šumi spašava devojčicu iz sirotišta. Teško ranjena i na ivici smrti, devojčica veruje da je žena anđeo koji je došao da je odvede u raj. Uskoro će, međutim, otkriti da joj je ovo čudno biće zapravo dalo dar večnog života... pretvarajući je u vampira. Bez drugog izbora sem da prihvati svoje novo stanje, moraće da nauči da živi u dubokoj i bolnoj usamljenosti vremena, zarobljena u telu devojčice. Beskonačno mnogo meseci prođe pre nego što, jednog dana, upozna Kandida, skromnog čoveka koji je primi i gleda na nju kao da mu je ćerka. Sada za devojčicu počinje novi put.

Fotografije

Samo mesečina

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.