SINOPSIS

U srcu Pariza, ekscentrična milionerka ostavlja celo imanje Vojvotkinji, svojoj mački i njenim trima mačićima. Smeh i avantura prate pohlepnog i nespretnog batlera koji izvodi vrhunsku otmicu mačaka.
Ova čudesna priča počinje u Parizu kad ekscentrična milionerka celo svoje imanje ostavi porodici neodoljivih mačaka iz visokog društva. Ali kad Edgar, pohlepni batler, načuje njen plan, kidnapuje Vojvotkinju, elegantnu mirnu mačku, i njeno troje mačića i ostavlja ih daleko od grada. Ubrzo potom kući ih prati Tomas O'Mali, jogunasti ulični mačak, koji ih vodi u svoju četvrt, gde Sket i njegova banda mačaka džezera izvode nezaboravnu numeru Everybody Wants to be a Cat. Obogaćen modernom Diznijevom animacijom i veselom muzikom braće Šerman koja tera na đuskanje, film „Mačke iz visokog društva“ predstavlja bezvremeno blago i poslednje animirano ostvarenje koje je odobrio lično Volt Dizni.

Fotografije

Mačke iz visokog društvaMačke iz visokog društvaMačke iz visokog društvaMačke iz visokog društvaMačke iz visokog društvaMačke iz visokog društvaMačke iz visokog društvaMačke iz visokog društvaMačke iz visokog društvaMačke iz visokog društva

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.