poster

Mali Fokerovi

Little Fockers (2010)

Reditelj: Paul Weitz


Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(43 glasova)

SINOPSIS

Borba nerava između Džeka Birnsa (Robert De Niro) i Grega Fokera (Ben Stiler) eskaliraće do neslućenih granica u nastavku filmova “Moji roditelji” i “Upoznajte Fokerove”. Gregu je trebalo 10 godina, dvoje dece sa suprugom Pem i bezbroj pređenih prepreka, dok ga njegov nervozni tast nije prihvatio. Ali, nakon što ostane bez novca i počne honorarno da radi u kompaniji za proizvodnju lekova, Džek ponovo počinje da sumnja u svog omiljenog “medicinskog brata” i to gore nego ikada. Kada se čitav Gregov i Pemin klan, uključujući i njenog nesrećno zaljubljenog bivšeg dečka Kevina, okupi na rođendanskoj zabavi za blizance, Greg mora da dokaže skeptičnom Džeku da je u potpunosti sposoban da bude gazda u kući. Ali, da li će Greg uprkos svim nesporazumima, špijuniranju i tajnim misijama, moći da prođe Džekov konačni test i postane novi patrijarh, ili će krug poverenja biti zauvek prekinut?

Fotografije

Mali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali FokeroviMali Fokerovi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.