Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Džejk je egocentrični student koji se dan pre Božića budi u kalifornijskoj pustinji sa belom bradom i u odelu Deda Mraza! Mora brzo da smisli kako da stigne kući pre Božića.
Džejk Vilkinson (Džonatan Tejlor Tomas), egocentrični student ima samo jedno na umu – da stigne kući na božićnu večeru ili da se pozdravi sa oldtajmerom poršeom koji mu je otac obećao. Nekoliko dana pre krajnjeg roka, Džejk se budi u kalifornijskoj pustinji – potpuno sâm i švorc, sa belom bradom zalepljenom za lice i u odelu Deda Mraza! To je osveta članova fudbalskog tima, koji misle da ih je Džejk prevario ne obezbedivši tačne odgovore na poslednjem ispitu. Džejk mora da smisli kako da stigne u Njujork do Badnje večeri. Očajnički želeći da preuzme svoj poklon, on leti, puzi, vara, trka se, ponaša se kao siledžija, pa se čak i sanka da bi stigao na istok. Ali njegova neprekidna misija se pretvara u neprekidnu komediju grešaka dok brojni živopisni i ekscentrični stranci očekuju od Deda Mraza pomoć i ljubaznost. Što je bliže kući, Džejk sve bolje shvata istinsko značenje Božića i značaj porodice.

Fotografije

Božić kod kućeBožić kod kućeBožić kod kućeBožić kod kućeBožić kod kućeBožić kod kućeBožić kod kućeBožić kod kućeBožić kod kućeBožić kod kuće

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.